Despre echipamentul ULTRA SLIM 6000

Aparatul ULTRA SLIM 6000 este unul dintre cele mai performante echipamente folosite in estetica medicala, reusind a combata eficient celulele adipoase de pe orice zona a corpului.

Ansamblul procedurilor de estetica medicala in combaterea adipocitului este intregit de cavitatia cu ultrasunete. Undele acustice produse de cele doua capete de tratament, de la 25KHz pana la 40KHz, pot fi dirijate in organism pentru a distruge definitiv celulele adipoase localizate datorita efectului de frecare mecanica intre celulele grase pana la distrugerea membranei celulare.

Ce reprezinta tratamentul corporal cu Cavitatie?

Dorim sa ne mentinem tonusul ridicat si recurgem la cele mai avansate tehnologii din zona de remodelare corporala.

Cavitatia, cunoscuta si sub numele de liposuctie virtuala, reuseste sa reduca stratul adipos si, de asemenea, sa combata eficient celulita.

Cavitatia cu Ultrasunete este un tratament estetic relativ nou si implica folosirea ultrasunetelor de joasa frecventa. Prin aceasta tehnologie de varf, celulele grase sunt transformate in lichid, care poate fi absorbita apoi in mod natural si drenat prin propriul sistem de filtrare natural al corpului.

Acest tratament accelereaza microcirculatia si elimina rapid toxinele din organism. Echipamentele COOLSHAPE folosite in clinicile Glatt MedSpa sunt unele dintre cele mai bune aparate utilizate in estetica medicala, dat fiind faptul ca undele acustice produse de cele doua capete de tratament, de la 25Hz la 40Hz, pot distruge pana la 100 de milioane de celule de grasime intr-o singura sesiune combinata, fara efecte secundare sau riscuri.

Beneficiile tratamentului cu cavitatie

Metoda nu se inscrie in randul interventiilor chirurgicale, dar este cu siguranta unul dintre cele mai eficiente moduri de a reduce vizibil numarul celulelor grase. Cavitatia, intalnita si sub numele de liposuctie virtuala, presupune spargerea celulelor de grasime folosind undele de joasa frecventa ce patrund pana la o adancime de 5 cm in stratul adipos. Procedeul prezinta rezultate extraordinare si este ideal pentru slabirea localizata, accelerand microcirculatia si eliminand rapid toxinele din organism.

Cavitatia a inregistrat rezultate extraordinare si reprezinta un proces sigur si natural de remodelare corporala. Printre principalele avantaje se numara efectele imediate ale terapiei. Intr-un timp record, aspectul celulitei este redus considerabil, iar acelasi lucru se intampla si in cazul centimetrilor in plus de pe brate, coapse, fese si abdomen.

Cele mai avansate echipamente din domeniul beauty 2020.

Respectam cele mai inalte standarde de lucru in cabinetele noastre.

Tratamentele se realizeaza in cabinet individual. Client - terapeut.

380m2 de spatiu dedicat infrumusetarii profesionale 2020.

Preturi

Servicii de calitate. Atenție la detalii.
Relaxare la maxim.

Cavitatie Corporala
ZONATIMP SED.1 SEDINTA
Corporal30 min60 RON

Asistenta

Expertii nostri iti vor sta la dispozitie pentru orice nelamurire.

Preturi

Preturi accesibile la toate tratamentele din portofoliul nostru.

Pachete

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru mai multe pachete promotionale.

Ai incredere in expertii nostri acreditati din domeniul tattoo removal.