Ce este  Plasma Pen - FIBROBLAST?

Aparatul Plasma Pen produce un flash superficial de plasma care provoaca o micro arsură, obligând, astfel, pielea să se stranga în jurul locului tratat. Plasma Pen, numit și Fibroblast este un dispozitiv menit să combată ridurile și îmbătrânirea pielii. Acesta reprezintă alegerea excelentă dacă îți dorești un tratament minim-invaziv, cu aceleași efecte ale liftingului, care-ți întinde și rejuvenează pielea! Sporește totodată producție de colagen și te scapă de pielea laxă. Plasma Pen regenerează pielea din jurul ochilor, de pe obraji frunte, din jurul buzelor și ale alor zone sensibile.

Plasma Pen funcționează prin puterea energiei electrice, trasformând electricitatea in energie electrostatică, care este trasmisă in zonele vizate prin impulsuri.  La adâncimea de 1mm în piele, sunt amestecate oxigenul și azotul, care rezultă în descărcări de plasmă. În acest proces, se produce, instant, o contracție a țesutului pielii și o perturbare termică în interiorul dermului. Acestea stimulează producția de colagen pe termen lung, până la câteva luni, activând totodată și eliberarea de proteine imporotante în derm.

Micro-traumatismele extrem de precise și controlate realizate pe derm, forțează procesul de vindecare al pielii, formându-se niște cruste minuscule, care se usucă și cad după câteva zile. În urma lor râmâne pielea nou regenerată, împrospătată și întinerită. Specialistul va face aceste micro-arsuri plasmatice în locurile strategice pentru a avea rezultatele dorite, in asa fel ca pielea in exces din jurul ochiului sa fie eliminata sau va lucra direct pe zonele ridate pentru a netezi pielea.

Beneficiile Plasma Pen - FIBROBLAST

Tratamentul Plasma Pen este extrem de versatile, având nenumărate aplicabilități și funcționalități, cele mai commune fiind următoarele:

  • Pielea lăsată sau în exces din jurul feței, gâtului sau gâtului
    Poate fi utilizat în aproape orice parte a corpului afectată de riduri
  • Ploape umflate și pungi de sub ochi
  • Liftingul pleopelor
  • Ridurile și liniile fine, laba gâștei,
  • Linii de expresie, riduri dintre sprancene.
  • Cicatrici. Inclusiv cicatrici de acnee și vergeturi.
  • Milia. Celulele moarte de sub epidermă care apar sub formă de umflături albe.
  • Cuperoză și alte vase sparte de sânge

Despre dispozitivul Plasma Pen Fibroblast - PUREBEAU

Plasma Pen - Fibroblast, marca Purebeau, este un dispozitiv premiul compact, de mici dimensiuni, dar cu o putere facinantă, nu poate lipsi din lista de servicii a cabinetului oricărui profesionist în estetică medical, este unul dintre cele mai noi dispozitive existente pe piața, care folosește puterea spectaculoasă a plasmei pentru a reduce și elimina o varietate de probleme ale pielii, precum riduri, linii fine, negi sau vergeturi etc.

Tehnologia cu plasma este la limita dintre cosmetica si chirurgie estetica, totusi tehnicianul are nevoie de un curs specializat pe aceasta noua metoda revolutionara.

Plasma Pen - Fibroblast PUREBEAU este conceput la nivelul asteptarilor profesionistilor in domeniu, este ergonomic pentru a putea fi tinut cat mai lejer in timpul sedintelor, conceput din materiale de cea mai inalta calitate si de o eleganta specifica produselor PUREBEAU.

Asistenta

Expertii nostri iti vor sta la dispozitie pentru orice nelamurire.

Pachete

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru mai multe pachete promotionale.

Preturi

Servicii de calitate. Atenție la detalii.
Relaxare la maxim.

Riduri
ZONA1 SEDINTA
Fata135 RON
Decolteu135 RON
Gat135 RON
Maini (ambele)135 RON
Pete solare si de batranete
ZONA1 SEDINTA
Fata (pana la gat)200 RON
Decolteu200 RON
Gat200 RON
Maini (ambele)200 RON
Acnee
ZONA1 SEDINTA
Fata (pana la gat)250 RON
Gat135 RON
Spate/ Piept500 RON
Cicatrici
ZONA1 SEDINTA
Fata (pana la gat)200 RON
Corp (pana la 10cm2)150 RON
Vase capilare
ZONA1 SEDINTA
Fata (pana la gat)250 RON
Corp135 RON
Picior135 RON
Alunite
ZONA1 SEDINTA
Alunita(1 buc.)10 RON
Lifting si elasticitate
ZONA1 SEDINTA
Lifting ochi si buza150 RON
Lifting gat150 RON
Lifting abdomen superior250 RON
Lifting abdomen inferior250 RON

Preturi

Preturi accesibile la toate tratamentele din portofoliul nostru.

Incredere

Ai incredere in expertii nostri acreditati din domeniul beauty.