Ce este Hyaluron Pen?

Tratamentul cu HYALURON PEN este unul de ultimă generație, reprezentând alternativa acidului hialuronic injectabil. Tehnologia HYALURON PEN folosește presiunea aerului comprimat pentru a introduce acidul hialuronic în cele mai profunde straturi ale pielii.

Avantajul stiloului cu acid hialuronic - HYALURON PEN VAGUE - este reprezentat de tehnologia fără ace, care presupune introducerea acidului în piele prin presiunea aerului. În acest fel, riscul de infecții, dureri sau degradare a pielii, cauzate de clasicele ace, sunt cu totul eliminate. Totodată, tehnologia permite acoperirea unei suprafețe de piele mai mari, distribuind în mod uniform produsul. Cunoscut și sub denumirea de hyapens, Hyaluron Pen este un dispozitiv medical portabil mic, folosit pentru a „injecta” acid hialuronic în zona feței, inclusiv a buzelor.

Stiloul cu Hyaluron a fost creat inițial pentru pacienții cu diabet, acesta reprezentând un mod mai puțin dureros de a injecta insulina în țesutul subcutanat.

Stiloul Hyaluron funcționează creând suficientă presiune externă împotriva țesutului pentru a „împinge” umplutura de acid hialuronic în stratul cutanat al pielii, fără a folosi ace. Cel mai frecvent în cazuri cosmetice, este utilizat pentru "injectarea" buzelor, dar și pentru umplerea ridurilor fine, biorevitalizare si arderea grăsimilor.

Beneficiile Hyaluron Pen:

  • fără ace - ideal pentru persoanele cu fobie la ace;
  • tehnologie de umplere a ridurilor cu maximă precizie;
  • oferă fermitate pielii și îi îmbunătățește elasticitatea;
  • sporește producția de colagen a pielii, ducând la crearea unor noi straturi de piele;
  • are efect de regenerare;
  • ajută produsele (substanțele) anti-aging să pătrundă în profunzimea pielii, fără a o agresa și fără efecte adverse;
  • inhibă producția de melanină a pielii;
  • oferind un complex luminos, sporește radianța pielii;
  • ameliorează hiperpigmentarea și petele maro;

Despre dispozitivul Hyaluron Pen - Vague

HYALURON PEN - VAGUE este un dispozitiv de ultimă generație, marca L'Ortec Medical, destinat specialiștilor în estetică și medicilor esteticieni care doresc să-și extindă serviciile și să ofere clienților o alternativă la acidul hialuronic injectabil.

Tehnologia HYALURON PEN Vague folosește presiunea aerului comprimat pentru a introduce acidul hialuronic în cele mai profunde straturi ale pielii.

Avantajul stiloului cu acid hialuronic - HYALURON PEN VAGUE - este reprezentat de tehnologia fără ace, care presupune introducerea acidului în piele prin presiunea aerului. În acest fel, riscul de infecții, dureri sau degradare a pielii, cauzate de clasicele ace, sunt cu totul eliminate. Totodată, tehnologia permite acoperirea unei suprafețe de piele mai mari, distribuind în mod uniform produsul. Este compatibil cu diferite tipuri de acizi.

VAGUE Hyaluron Pen a fost dezvoltat special pentru tratamentele de marire a buzelor cu acid hialuronic. Manevrare ușoară și tratament cu durere redusă. Este ideal pentru noii veniți și medicii esteticieni care doresc să se extindă și să ofere clienților lor o alternativă la injecția clasică. Avantajul pen-ului este că acidul hialuronic este plasat sub piele pe o suprafață mare și nu se creează denivelări. În plus, tratamentul este absolut nedureros și nu există niciun risc de infecție.

Tehnologie

Cele mai avansate echipamente din domeniul beauty.

Igiena

Respectam cele mai inalte standarde de lucru in cabinetele noastre.

One2One

Tratamentele se realizeaza in cabinet individual. Client - terapeut.

Locatie

380m2 de spatiu dedicat infrumusetarii profesionale 2022.

Preturi

Servicii de calitate. Atenție la detalii.
Relaxare la maxim.

Hyaluron Pen
ZONA PRET PER SEDINTA
Augmentare buze 160 EURO
Remodelare nas 70 EURO
Topire gusa 150 EURO
Barbie 70 EURO

Asistenta

Expertii nostri iti vor sta la dispozitie pentru orice nelamurire.

Preturi

Preturi accesibile la toate tratamentele din portofoliul nostru.

Pachete

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru mai multe pachete promotionale.

Incredere

Ai incredere in expertii nostri acreditati din domeniul beauty.