Ce este Microdermabraziunea?

Microdermabraziunea este o procedură tot mai solicitată, ca urmare a nenumăratelor beneficii pe care le oferă. De la ștergerea anilor de pe chipurile îmbătrânite, până la eliminarea problemelor inestetice ale tenului. În timpul procedurii de microdermabraziune se utilizează particule de diamant care detașează cu precizie celulele nedorite de pe piele, urmând, ulterior, aspirarea surplusului de celule moarte cu un dispozitiv special.

Zonele țintă în care poate fi folosită procedura sunt: față, gât, piept, spate și mâini.

Scopul acestei proceduri fiind de a reduce, și chiar elimina, ridurile, liniile fine ale feței, cicatricile, petele pigmentare sau post-acneice, vergeturile, ba mai mult, de a rejuvena pielea si întineri aspectul acesteia. Pot fi necesare mai multe proceduri, în funcție de pielea pacientului și gravitatea situației. Pielea devine în mod vizibil mai tânără și rejuvenată!

Beneficiile Microdermabraziunii

Microdermabraziunea este destinată multiplelor tipuri de probleme ale tenului: de la riduri, ten congestionat, până la cicatricile post-acneice sau vergeturi. Procedura poate dura între 5 și 60 minute. Mai jos sunt câteva dintre principalele imperfecțiuni care pot fi corectate prin microdermabraziune:

  • texturi neuniforme ale pielii;
  • aspectul de ten obosit;
  • hipo- sau hiperpigmentări;
  • forme ușoare de acnee;
  • vergeturi;
  • aspectul neuniform al pielii
  • cicatrici (de la afecțiuni ale pielii, accidente etc.);
  • pete solare;
  • puncte negre și pori dilatați;
  • linii de expresie.

Despre echipamentul DIAMOND PEEL

Clinica Glatt folosește doar cele mai performante aparate și tehnologii pentru a garanta rezultate maxime pacienților noștri! Suntem transparenți prin tehnologiile pe care le avem, pentru că ne dorim să ajutăm clienții să ia cea mai bună decizie.

L’Ortec Medical este furnizorul de aparate medicale pentru Glatt MedSpa. Aparatul de microdermabraziune DIAMOND PEEL cu diamant, marca L’Ortec Medical, este un aparat fiabil, eficient și silențios, cu un filtru ultra-performant, pentru rezultate instante, dar de durată, tratamente complet nedureroase și fără efecte secundare.

DIAMOND PEEL realizează o curățare corectă și non-invazivă a tenului, activează microcirculația și conferă luminozitate instantă, fiind potrivit oricărui tip de ten, inclusiv celor seboreice (atenuează vizibil porii dilatați).

În urma utilizării tratamentelor de microdermabraziune cu diamant, este stimulată producerea de celule noi și sănătoase. Acestea înlocuiesc stratul de celule moarte, impuritățile, iar imperfecțiunile sunt eliminate (punctele negre, acneea, petele, ridurile, semnele, cicatricele), pielea este intinerită și capătă un tonus bun, iar textura pielii devine mai fină, mai fermă și mai sănătoasă!

Tehnologie

Cele mai avansate echipamente din domeniul beauty.

Igiena

Respectam cele mai inalte standarde de lucru in cabinetele noastre.

One2One

Tratamentele se realizeaza in cabinet individual. Client - terapeut.

Locatie

380m2 de spatiu dedicat infrumusetarii profesionale 2022.

Preturi

Servicii de calitate. Atenție la detalii.
Relaxare la maxim.

Microdermabraziune
ZONA1 SEDINTA6 SEDINTE
Fata150 RON700 RON
Fata, gat, decolteu250 RON800 RON

Asistenta

Expertii nostri iti vor sta la dispozitie pentru orice nelamurire.

Preturi

Preturi accesibile la toate tratamentele din portofoliul nostru.

Pachete

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru mai multe pachete promotionale.

Incredere

Ai incredere in expertii nostri acreditati din domeniul beauty.