Echipamentul de Radiofrecventa - DEEPSLIM 6000

DEEP SLIM 6000 face parte din ultima generatie de aparate profesionale cu Radiofrecventa (RF). Echipamentul detine 2 manipule, ce pot fi folosite cu success atat pentru tratamentele de remodelare corporala, cat si pentru tratamente faciale. Fiecare manipul vine insotit de mai multe capete de tratament interschimbabile, in functie de zona de lucru aleasa.

Radiofrecventa determina refacerea tesutului la forma sa initiala prin stimularea productiei de colagen si elastina, care sunt proteine naturale ale corpului ce sunt responsabile pentru aspectul tanar, luminos al pielii.

Capetele de tratament destinate zonei fetei va ajuta sa oferiti tratamente de lifting/antirid pentru ten, ridurile de pe gat sau decolteu, gusa sau maini, redand luminozitatea si prospetimea pielii.

In ceea ce priveste capetele de tratament destinate remodelarii corporale, Radiofrecventa determina deshidratarea adipocitului, ceea ce se traduce prin slabire in centimetri, localizata, deci cu efect asupra zonei pe care se efectueaza tratamentul.

DEEP SLIM 6000 trateaza cu succes pielea lasata, flasca (de exemplu, abdomenul femeilor ce au trecut printr-o nastere) si diminueaza considerabil aspectul vergeturilor, cele mai bune rezultate obtinandu-se pe vergeturile rosii, vascularizate.

Tratamentul poate fi usor adaptat fiecarui client prin intermediul soft-ului avansat, care permite setarea procedurii optime in doar cateva secunde, imbunatatind astfel succesul tratamentului.

Ce reprezinta tratamentul facial cu Radiofrecventa

Terapiile din domeniul esteticii medicale si-au dovedit in mod repetat eficienta. Radiofrecventa (RF) se numara printre cele mai laudate proceduri, deoarece aceasta terapie reuseste sa creasca productia de colagen prin supunerea tesuturile pielii la o temperatura ridicata.

Radiofrecventa este cea mai noua tehnologie conceputa special pentru a trata zone ale fetei si corpului care au nevoie de lifting, tonifiere si de intinerire. Echipamentele RF din clinicile Glatt MedSpa adopta tehnologie de ultima generatie pentru a livra tratamente de Radiofrecventa Bipolara si tripolara cu scopul de a incalzi tesutul dermal subcutanat prin diverse piese care emit unde RF.

Beneficiile tratamentului facial cu Radiofrecventa

Eficienta si non-invaziva, tehnologia RF este un tratament dovedit clinic si sigur pentru: • Reducerea aspectului liniilor fine si a ridurilor

• Redarea fermitatii si intinerirea pielii

• Conturarea pielii fetei

• Sculptarea corpului si reducerea depozitelor de grasime nedorite

• Reducerea celulitei

• Imbunatatirea aspectului vergeturilor

Expertii nostri iti vor sta la dispozitie pentru orice nelamurire.

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru mai multe pachete promotionale.

Preturi

Servicii de calitate. Atenție la detalii.
Relaxare la maxim.

Radiofrecventa
ZONATIMP SED.1 SEDINTA3 SEDINTE6 SEDINTE
Ochi + fata15 min.185 RON525 RON1100 RON
Ochi + fata +gat, decolteu20 min.225 RON645 RON1350 RON

Preturi

Preturi accesibile la toate tratamentele din portofoliul nostru.

Ai incredere in expertii nostri acreditati din domeniul tattoo removal.