Ce este tratamentul cu Radiofrecvență?

Radiofrecvența reprezintă un tratament inovator de top din domeniul esteticii medicale.

Este cea mai nouă tehnologie concepută special pentru a trata zone ale feței și ale corpului care au nevoie de lifting, tonifiere și întinerire.

Radiofrecvența se numără printre cele mai apreciate proceduri, deoarece această terapie reuşeşte să crească producţia de colagen prin supunerea ţesuturilor pielii la o temperatură ridicată. Echipamentele RF din clinicile Glatt MedSpa adoptă tehnologia de ultimă generaţie pentru a realiza tratamente de Radiofrecvenţă Bipolară cu scopul de a încălzi ţesutul dermal subcutanat prin diverse piese care emit unde RF.

Radiofrecvenţa bipolară este opţiunea excelentă pentru îndepărtarea ridurilor, ameliorarea cicatricilor, ameliorarea porilor dilataţi şi reducerea pungilor de sub ochi sau a gușei.

Beneficiile tratamentului cu Radiofrecvență

Eficientă şi non-invazivă, tehnologia RF este un tratament dovedit clinic şi sigur pentru:

  • reducerea aspectului liniilor fine şi a ridurilor;
  • redarea fermităţii şi întinerirea pielii;
  • conturarea pielii feței;
  • sculptarea feței şi reducerea depozitelor de grăsime nedorite;
  • reducerea gușei;
  • îmbunătăţirea aspectului exterior și reducerea semnelor de îmbătrânire prematură.

Despre echipamentul DEEPSLIM 6000

DEEP SLIM 6000, echipament marca L’Ortec Medical, face parte din ultima generaţie de aparate profesionale cu Radiofrecvenţă (RF). Echipamentul deţine 2 manipule, ce pot fi folosite cu succes atât pentru tratamentele de remodelare corporală, cât şi pentru tratamente faciale. Fiecare manipul vine însoţit de mai multe capete de tratament interschimbabile, în funcţie de zona de lucru aleasă.

Radiofrecvenţa determină refacerea ţesutului la forma sa iniţială. Prin stimularea producţiei de colagen şi elastină - care sunt proteine naturale ale corpului - se realizează un aspect tânăr, luminos al pielii.

Capetele de tratament, destinate zonei feței, vă ajută să oferiţi tratamente de lifting/antirid pentru ten, ridurile de pe gât sau decolteu, guşă sau mâini, redând luminozitatea şi prospeţimea pielii.

În ceea ce priveşte capetele de tratament destinate remodelării corporale, Radiofrecvenţa determină deshidratarea adipocitului, ceea ce se traduce prin slăbire în centimetri, localizată, deci cu efect asupra zonei pe care se efectuează tratamentul.

DEEP SLIM 6000 tratează cu succes pielea lăsată, flască (de exemplu, abdomenul femeilor ce au trecut printr-o naştere) şi diminuează considerabil aspectul vergeturilor, cele mai bune rezultate obţinându-se pe vergeturile roşii, vascularizate.

Tratamentul poate fi uşor adaptat fiecărui client prin intermediul softului avansat, care permite setarea procedurii optime în doar câteva secunde, îmbunătăţind astfel succesul tratamentului.

Asistenta

Expertii nostri iti vor sta la dispozitie pentru orice nelamurire.

Pachete

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru mai multe pachete promotionale.

Preturi

Servicii de calitate. Atenție la detalii.
Relaxare la maxim.

Radiofrecventa
ZONATIMP SED.1 SEDINTA3 SEDINTE6 SEDINTE
Ochi + fata15 min.185 RON525 RON1100 RON
Ochi + fata +gat, decolteu20 min.225 RON645 RON1350 RON

Preturi

Preturi accesibile la toate tratamentele din portofoliul nostru.

Incredere

Ai incredere in expertii nostri acreditati din domeniul beauty.