Despre echipamentul EMS 24 PROFILINE

EMS24 PROFILINE este un echipament performant de la L’Ortec Medical destinat tratamentelor de remodelare corporala prin Electrostimulare (EMS), avand ca rezultat direct slabirea in circumferinta (slabirea in centimetri), tonifierea musculaturii si eliminarea celulitei.

EMS24 PROFILINE este echipat cu un numar de 24 de electrozi, ce pot fi aplicati pe diferite zone ale corpului, in functie de nevoile clientului, stimuland astfel muschii si facandu-i sa lucreze. Pentru a satisface aceasta cerere uriasa de energie creata in muschi, acesta foloseste ca sursa de energie grasimile din imprejurimi, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

EMS24 PROFILINE foloseste tehnologia de ultima generatie EMS prin care se realizeaza contractia muschilor cu ajutorul impulsurilor de joasa tensiune. Aceasta metoda nu este doar sigura, ci si extrem de eficienta, deoarece activeaza 90% din sistemul muscular, antrenand muschii atat la suprafata, cat si in profunzime. Tot ceea ce se simte in timpul antrenamentelor este un efort muscular pur, fara solicitarea articulatiilor si a tendoanelor.

Antrenamentele (inclusiv cele pentru recuperare medicala) se pot desfasura si in cazul unei utilizari pasive, in sistemul medical, chiar si in pozitie sezanda sau stand intins pe pat. Efectele sunt aceleasi ca la folosirea activa, dar cu rezultate mai slabe in pierderea in greutate.

Este nevoie de cel 1-3 sedinte cu EMS24 PROFILINE pe saptamana pentru a obtine rezultate optime. In timpul efectuarii exercitiilor, muschii sunt stimulati chiar si de 200 de ori mai intens decat in timpul unui program obisnuit cu aparatele la sala de fitness, insa cu un efort minim din partea pacientului, obtinandu-se controlul asupra musculaturii in proportie de 90%.

În general, toată lumea poate participa la antrenamentele de electrostimulare, dacă sunt persoane apte de a face sport. Nu e indicat pentru cei care au probleme cardiace, pentru femeile însărcinate, persoanele care suferă de diabet, au tulburări severe de tensiune arterială, boli de piele sau afecţiuni neurologice grave.

Ce reprezinta electrostimularea?

Procedura de electrostimulare este un fitness intensiv, expertii evaluand ca o sedinta de 45 minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sedintelor de electrostimulare sunt vizibile imediat.

In plus, ca rezultat al sedintelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi, iar grasimile sunt eliminate treptat. Pe langa tonifierea musculara si arderea grasimilor, sedintele de electrostimulare cresc metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective.

Electrostimularea musculara presupune impulsuri electrice care actioneaza asupra musculaturii cu o frecventa si intensitate adecvata pentru a genera o miscare vibratorie a muschilor, astfel se ard caloriile si grasimile aflate in exces in organism.

Tratamentul prin electrostimulare reprezinta o procedura sigura si simpla prin care 24 de electrozi sunt aplicati pe diferite zone de tratament, pe capetele muschilor, in functie de necesitatile fiecarei persoane, stimuland astfel muschii si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza ca sursa de energie grasimile din imprejurimi, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

Procedura de electrostimulare corporala a fost folosita initial in recuperarea musculara a astronautilor dupa intoarcerea din spatiu. Apoi a fost introdusa in spitale, cu functii multiple, in special in tratarea cazurilor de distrugere a nervilor, durere, reabilitare post-accident. In saloanele si centrele de infrumusetare corporala, aceasta tehnologie a ajuns la un nivel extrem de avansat, avand rezultate spectaculoase, devansand fitness-ul si chirurgia plastica.

Care sunt beneficiile electrostimularii?

Printre rezultatele si beneficiile tratamentelor de electrostimulare cu EMS24 PROFILINE, se numara:

  • Imbunatatirea metabolismului
  • Accelerarea circulatiei sangvine
  • Marirea capacitatii de absorbtie a nutrientilor de catre piele
  • Imbunatatirea circulatiei periferice
  • Eliminarea celulitei si micsorarea stratului adipos, accelerarea sintezei de elastina si colagen si redarea elasticitatii pielii
  • Realizarea unui excelent drenaj limfatic, echilibrarea tranzitului intestinal
  • Realizarea efectului de lifting pentru sani cu rezultate spectaculoase ce rivalizeaza cu operatiile chirurgicale de ridicare a sanilor si, la fel de important, eliberarea serotoninei (hormonul responsabil de starea de bine).

Cele mai avansate echipamente din domeniul beauty 2020.

Respectam cele mai inalte standarde de lucru in cabinetele noastre.

Ancient healing system with acupressure.

380m2 de spatiu dedicat infrumusetarii profesionale 2020.

Preturi

Servicii de calitate. Atenție la detalii.
Relaxare la maxim.

Electrostimulare corporala
ZONA TIMP SED. PRET
Corporal 55 min. 50 RON

Asistenta

Expertii nostri iti vor sta la dispozitie pentru orice nelamurire.

Preturi

Preturi accesibile la toate tratamentele din portofoliul nostru.

Pachete

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru mai multe pachete promotionale.

Ai incredere in expertii nostri acreditati din domeniul tattoo removal.