Ce este electrostimularea?

Procedura de Electrostimulare presupune echivalentul unei ședințe intesinve de fitness. Experții au evaluat că o ședință de 45 de minute de electrostimulare este echivalentă cu 6-8 ore de gimnastică fără întrerupere. Grație acestei performanțe tehnologice, efectele ședințelor de electrostimulare nu întârzie să apară, fiind vizibele imediat.

Pe lângă capacitatea de ardere a grăsimilor, electrostimularea antrenează masa musculară. Vei beneficia de mușchi mai fermi și de eliminare treptată a grăsimilor în același timp. Pe lânga tonifierea musculară și arderea grăsimilor, ședintele de electrostimulare cresc metabolismul, circulația sanguină și gradul de oxigenare al zonei în care este folosit.

Electrostimularea musculară presupune impulsuri electrice care acționează asupra musculaturii cu o frecvență și intensitate adecvate pentru a genera o mișcare vibrantă a mușchilor, astfel arzându-se caloriile și grăsimile aflate în exces în organism.

 

Cum funcționează?

Tratamentul de Electrostimulare reprezintă o procedură sigură și simplă prin care 24 de electrozi sunt aplicați pe diferite zone de tratament, pe capetele mușchilor, în funcție de necesitațile fiecărei persoane, stimulând astfel mușchii și făcându-i să lucreze. Această stimulare crează o cerere uriașă de energie în mușchi. Pentru a satisface această cerere, mușchii utilizează ca sursă de energie grăsimile din împrejurimi, arzându-le în același fel în care se ard în timpul unor exerciții obișnuite.

Procedura de electrostimulare corporală a fost folosită inițial în recuperarea musculară a astronauților, după întoarcerea din spațiu. Apoi a fost introdusă în spitale, cu funcții multiple, în special pentru tratarea cazurilor de distrugere a nervilor, durere, reabilitare post-accident. În saloanele și centrele de înfrumusețare corporală, această tehnologie a ajuns la un nivel extrem de avansat, având rezultate spectaculoase, devansând fitness-ul și chirurgia plastică.

 

Beneficiile electrostimulării

Printre rezultatele și beneficiile tratamentelor de electrostimulare se numără:

 • îmbunătățirea metabolismului;
 • accelerarea circulației sangvine;
 • sporirea capacității de absorbție a nutrienților de către piele;
 • îmbunătățirea circulației periferice;
 • eliminarea celulitei și micșorarea stratului adipos; accelerarea sintezei de elastină și colagen și redarea elasticității pielii;
 • realizarea unui excelent drenaj limfatic, echilibrarea tranzitului intestinal;
 • realizarea efectului de lifting pentru sâni cu rezultate spectaculoase ce rivalizează cu operațiile chirurgicale de ridicare a sânilor și, la fel de important, eliberarea serotoninei (hormonul responsabil de starea de bine).

 

Despre echipamentul EMS 24 PROFILINE

EMS24 PROFILINE este un echipament performant, marca L’Ortec Medical, destinat tratamentelor de remodelare corporala prin Electrostimulare (EMS), având ca rezultat direct slăbirea în circumferință (slăbirea în centimetri), tonifierea musculaturii și eliminarea celulitei.

EMS24 PROFILINE este echipat cu un numar de 24 de electrozi, ce pot fi aplicați pe diferite zone ale corpului, în funcție de nevoile clientului, stimulând astfel mușchii și făcându-i să lucreze.

EMS24 PROFILINE folosește tehnologia de ultimă generație EMS prin care se realizează contracția mușchilor cu ajutorul impulsurilor de joasă tensiune. Această metodă nu este doar sigură, ci și extrem de eficientă, deoarece activează 90% din sistemul muscular, antrenând mușchii atât la suprafață, cât și în profunzime. Tot ceea ce se simte în timpul antrenamentelor este un efort muscular pur, fără solicitarea articulațiilor și a tendoanelor.

Antrenamentele (inclusiv cele pentru recuperare medicală) se pot desfășura și în cazul unei utilizări pasive în sistemul medical, chiar și în poziție șezând sau stând întins pe pat. Efectele sunt aceleași ca la folosirea activă, dar cu rezultate mai slabe în pierderea în greutate.

Este nevoie de cel puțin 1-3 ședințe pe săptămână cu EMS24 PROFILINE pentru a obține rezultate optime. În timpul efectuării exercițiilor, mușchii sunt stimulați chiar și de 200 de ori mai intens decât în timpul unui program obișnuit cu aparatele la sala de fitness, însă cu un efort minim din partea pacientului, obținându-se controlul asupra musculaturii în proporție de 90%.

 

Contraindicații

 • probleme cardiace;
 • femei însărcinate;
 • persoanele care suferă de diabet;
 • persoane cu tulburări severe de tensiune arterială, boli de piele sau afecţiuni neurologice grave.

Tehnologie

Cele mai avansate echipamente din domeniul beauty.

Igiena

Respectam cele mai inalte standarde de lucru in cabinetele noastre.

One2One

Ancient healing system with acupressure.

Locatie

380m2 de spatiu dedicat infrumusetarii profesionale 2022.

Preturi

Servicii de calitate. Atenție la detalii.
Relaxare la maxim.

Electrostimulare corporala
ZONA TIMP SED. PRET
Corporal 55 min. 50 RON

Asistenta

Expertii nostri iti vor sta la dispozitie pentru orice nelamurire.

Preturi

Preturi accesibile la toate tratamentele din portofoliul nostru.

Pachete

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru mai multe pachete promotionale.

Incredere

Ai incredere in expertii nostri acreditati din domeniul beauty.