Echipamentul de Criolipoliza - CRYOCELL

Criolipoliza cu tehnologie non-invaziva de ultima generatie aprobata de FDA. Reduce celulele grase cu pana la 23% dupa primul tratament. Tratament fara disconfort, nu necesita timp de recuperare. Capete de tratament cu doua dimensiuni, pentru tratarea zonelor cu varii suprafete.

Tratament corporal cu Criolipoliza

Dispozitivele inovatoare ale Glatt MedSpa va ajuta sa pierdeti centimetri in dimensiune, va ofera posibilitatea de a va tonifia pielea si de a scapa in sfarsit de celulita.

Criolipoliza asistata LASER este cea mai buna metoda de modelare corporala. Temperaturile scazute induse concomitent de fasciculele LASER ale sistemul nostru COOLSHAPE sunt folosite pentru a fractiona si pentru a transforma trigliceridele din interiorul celulelor grase in particule mici si solide.

Criolipoliza induce fenomenul de apoptoza numai in celulele grase, distrugandu-le intr-un mod in care dieta si exercitiile fizice nu au reusit si nu vor reusi sa o faca. Dezvoltata de catre cercetatorii de la Harvard, aceasta procedura patentata, aprobata de FDA, foloseste un proces de racire targetat, care distruge celulele de grasime de sub piele, inghetandu-le pana in punctul in care acestea sunt distruse. Ulterior, celulele adipoase din zona supusa tratamentului sunt indepartate cu usirinta de catre sistemul de drenaj al organismului.

Celulele, tesuturile si muschii care inconjoara aceste celule adipoase vor ramane neatinse. * Fiecare dintre dispozitivel

Beneficiile tratamentului de Criolipoliza

Criolipoliza este la acest moment cea mai populara metoda de remodelare corporala in Europa intrucat:

  • tehnologia utilizata este superioara tratamentelor clasice cu ultrasunete sau radiofrecventa;
  • stilul de viata nu este afectat nici inainte, nici dupa tratament (de ex. doamnele care lucreaza la un birou pot urma tratamentul in pauza de masa, inainte sau dupa program);
  • este un tratament sigur, fara efecte adverse serioase (doar in rare cazuri pot apare zone de roseata, vanatai sau alterarea sensibilitatii locale, efecte care dispar de la sine in zilele urmatoare aplicarii).

Cele mai avansate echipamente din domeniul beauty 2020.

Respectam cele mai inalte standarde de lucru in cabinetele noastre.

Tratamentele se realizeaza in cabinet individual. Client - terapeut.

380m2 de spatiu dedicat infrumusetarii profesionale 2020.

Preturi

Servicii de calitate. Atenție la detalii.
Relaxare la maxim.

Criolipoliza Corporala
ZONA TIMP SED. 1 SEDINTA
Corporala 45 min 495 RON

Asistenta

Expertii nostri iti vor sta la dispozitie pentru orice nelamurire.

Preturi

Preturi accesibile la toate tratamentele din portofoliul nostru.

Pachete

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru mai multe pachete promotionale.

Ai incredere in expertii nostri acreditati din domeniul tattoo removal.