Ce este FotoTratamentul I.P.L ?

Tehnologia I.P.L – Lumină Intens Pulsantă folosește energia luminii pentru a targheta zonele hiperpigmentate ale pielii. În acest proces, pielea se încălzește, iar corpul scapă de celulele nedorite pe care aparatul le vizează. Spre deosebire de lasere, dispozitivul I.P.L generează mai multe lungimi de undă de lumină pulsantă, având misiunea de a trata o varietate de condiții ale pielii în același timp.

În timpul procesului de îmbătrânire, pielea intră în contact cu mai mulți factori ambientali și hormonali care pot duce la diferite condiții, precum: pistruii, melasma, petele solare, petele de vârstă, capilare sparte pe față, porii dilatați, pielea pătată, angioamele, rozaceea, eritemul feței și gâtului și pigmentarea neuniformă.

Terapia luminii intens pulsante (I.P.L) sau Foto Tratamentele reprezintă o soluție pentru a îmbunătăți textura și culoarea pielii fără a recurge la chirurgie. Acestă tehnologie poate ajuta la stoparea procesului de îmbătrânire, cauzat de soare, respectiv, a fotoîmbătrânirii. Principalele zone afectate de soare sunt pielea feței, a gâtului, a mâinilor, pieptului. În urma tratamentului vei observa îmbunătățiri vizibile, precum uniformizarea nuanței pielii, aspectul pielii mai tânăr. Deoarece lumina pulsantă nu interferează și nu agresează alte țesuturi, perioada de recuperare este minimă.

Beneficiile FotoTratamentului I.P.L

Este una dintre cele mai populare metode de terapii non-ablative și restructurante. Redă un aspect întinerit și sănătos pielii. Tratamentele IPL pot ajuta în tratamentul anti-acnee și poate îmbunătăți, de asemenea, aspectul cicatricilor ușoare lăsate de acnee și accelerează procesul de refacere a pielii. Tratamentele sunt realizate, în general, într-o serie de 4 până la 6 ședinte care oferă rezultate excelente pe termen lung, cu efecte adverse minime și fără timp de recuperare pentru pacient.

Ajută la tratarea următoarelor probleme și afecțiuni:

 • semne din naștere;
 • vergeturi;
 • pete pigmentare, pete brune;
 • vase de sânge sparte;
 • pete întunecate de la modificări hormonale;
 • piele decolorată;
 • riduri fine;
 • pistrui;
 • roșeață de la rozacee;
 • cicatrici;
 • venele de păianjen;
 • acnee;
 • păr nedorit.

Despre Echipamentul INTENSE 5000 SHR

Intense 5000 SHR este un echipament de ultimă generație, marca L'Ortec Medical. Acesta este cel mai puternic și avansat echipament de epilare definitivă IPL cu tehnologia SHR. Ușor de utilizat, eficient și cu un design profesional, echipamentul este un instrument ideal pentru cabinetele medicale sau saloanele de înfrumusețare. Este conceput pentru a funcționa la capacitate maximă, într-o manieră continuă și beneficiază de tehnologia SkinGlide, care permite glisarea rapidă a capătului de lucru pe zona de tratament.

Aparatul vine cu un software avansat care permite personalizarea tratamentului în funcție de client. Este gândit pentru exploatare continuă, 24 de ore, fără oprire. Este dotat cu trei sisteme generoase și eficiente de răcire și capacitori ceramici de mare dimensiune.

Intense 5000 SHR dispune de un ecran color de 10,4 inch, iar meniul intuitiv îl face ușor de utilizat, stabilirea corectă a parametrilor de lucru realizându-se în câteva secunde. Sistemul de operare elimină riscurile de operare greșită, oferind siguranță și confort clienților.

Aparatul se remarcă printr-un design modern al capătului de tratament. Acesta a permis adaptarea unui safir de mare dimensiune (50x15 mm) și montarea unei lămpi Xenon-Blitz pentru o fluență mărită. Safirul permite și un aport de rapiditate în executarea procedurilor, ceea ce duce la economii de timp și bani. Capătul de tratament este confortabil și ușor de manevrat și permite o precizie superioară. Energia este livrată atât de eficient încât se poate observa un rezultat spectaculos încă de la prima ședință.

Tehnologie

Cele mai avansate echipamente din domeniul beauty.

Igiena

Respectam cele mai inalte standarde de lucru in cabinetele noastre.

One2One

Tratamentele se realizeaza in cabinet individual. Client - terapeut.

Locatie

380m2 de spatiu dedicat infrumusetarii profesionale 2020.

Preturi

Servicii de calitate. Atenție la detalii.
Relaxare la maxim.

Skin Rejuvenation
ZONA1 SEDINTA
Fata Complet300 RON
Fata Complet + Gat400 RON
Fata Complet + Gat + Decolteu500 RON
Anti-acnee, pete pigmentare si vasculare
ZONA1 SEDINTA
Anti Acnee100 - 200 RON
Anti pete pigmentare sau vasculare100 - 400 RON

Asistenta

Expertii nostri iti vor sta la dispozitie pentru orice nelamurire.

Preturi

Preturi accesibile la toate tratamentele din portofoliul nostru.

Pachete

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru mai multe pachete promotionale.

Incredere

Ai incredere in expertii nostri acreditati din domeniul tattoo removal.