Despre echipemantul pentru Fototratamente - INTENSE 5000

Intense 5000 SHR este cel mai puternic si avansat echipament de epilare definitiva IPL cu tehnologia SHR. Usor de utilizat, eficient si cu un design profesional, acest echipament este un instrument ideal pentru cabinete medicale sau saloane de infrumusetare. Este conceput pentru a functiona la capacitate maxima, intr-o maniera continua, si beneficiaza de tehnologia SkinGlide, care permite glisarea rapida a capatului de lucru pe zona de tratament.

Aparatul vine cu un software avansat care permite personalizarea tratamentului in functie de client.

Aparatul este gandit pentru exploatare continua, 24/24 de ore, fara oprire. Este dotat cu trei sisteme generoase si eficiente de racire si capacitori ceramici de mare dimensiune.

Intense 5000 SHR dispune de un ecran color de 10,4 inch, iar meniul intuitiv il face usor de utilizat, stabilirea corecta a parametrilor de lucru realizandu-se in cateva secunde. Sistemul de operare elimina riscurile de operare gresita, oferind siguranta si confort clientilor.

Aparatul se remarca printr-un design modern al capatului de tratament, deloc intamplator. Acesta a permis adaptatea unui safir de mare dimensiune (50x15 mm) si montarea unei lampi Xenon-Blitz pentru o fluenta marita. Safirul permite si un aport de rapiditate in executarea procedurilor, ceea ce duce la economii de timp si bani. Capatul de tratament este confortabil si usor de manevrat si permite o precizie superiora. Energia este livrata atat de eficient incat se poate observa un rezultat spectaculos inca de la prima sedinta.

Ce presupun Fototratamentele?

Cu ajutorul aparatului cu Lumină Intensă Pulsată (IPL) se pot realiza mai multe proceduri: epilarea definitivă, tratamentul de reîntinerire, tratamentul petelor hiperpigmentare, al acneei şi al unor leziuni vasculare.

Principiul de actiune al IPL este similar cu cel al Laser-ului, adică emiterea unui puls luminos foarte intens, care este captat in diferite structuri ale pielii generând efecte diferite. Spre deosebire de Laser, prin folosirea unei lampi cu Xenon şi a filtrelor speciale, se pot selecta diferitele lungimi de undă ale spectrului luminos, care actionează specific: unele asupra firului de păr, altele asupra vaselor de sânge sau producând sinteză masivă de colagen. De asemenea, suprafaţa tratată la fiecare impuls este mai mare, de ordinul câtorva centrimetri pătrati, reducând riscul de ardere sau vaporizare a pielii.

Care sunt beneficiile fototratamentelor?

Este una dintre cele mai populare metode de terapii non-ablative restructurante pentru redarea aspectului intinerit si sanatos pielii prin imbunatatirea texturii, tonului si culorii pielii. In timpul procesului de imbatranire, pielea intra in contact cu mai multi factori ambientali si hormonali care pot duce la diferite conditii, cum ar fi pistruii, melasma, petele solare, petele de varsta, capilare sparte pe fata, porii dilatati, pielea patata, angioamele, rozaceea, eritemul fetei si gatului, si pigmentarea neuniformă. Tratamentele IPL pot ajuta in tratamentul anti-acnee si poate imbunatati, de asemenea, aspectul cicatricilor usoare lasate de acnee si accelereaza procesul de refacere a pielii. Tratamentele sunt realizate, in general, intr-o serie de 4 pana la 6 sedinte care ofera rezultate excelente pe termen lung, cu efecte adverse minime si fara timp de recuperare pentru pacient.

Cele mai avansate echipamente din domeniul beauty.

Respectam cele mai inalte standarde de lucru in cabinetele noastre.

Tratamentele se realizeaza in cabinet individual. Client - terapeut.

380m2 de spatiu dedicat infrumusetarii profesionale 2020.

Preturi

Servicii de calitate. Atenție la detalii.
Relaxare la maxim.

Skin Rejuvenation
ZONA1 SEDINTA
Fata Complet300 RON
Fata Complet + Gat400 RON
Fata Complet + Gat + Decolteu500 RON
Anti-acnee, pete pigmentare si vasculare
ZONA1 SEDINTA
Anti Acnee100 - 200 RON
Anti pete pigmentare sau vasculare100 - 400 RON

Asistenta

Expertii nostri iti vor sta la dispozitie pentru orice nelamurire.

Preturi

Preturi accesibile la toate tratamentele din portofoliul nostru.

Pachete

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru mai multe pachete promotionale.

Ai incredere in expertii nostri acreditati din domeniul tattoo removal.