Despre echipamentul PRESO DETOX

Principiul de functionare a sistemului de presoterapie se bazeaza pe efectul de masaj si marirea presiunii prin compresie pneumatica intermitenta. Avand un impact benefic asupra corpului uman, scopul PRESO DETOX este de a stimula circulatia sangelui, a limfei, ameliorarea durerii si reducerea inflamarii tesutului muscular, ducand la bun sfarsit tratamentul. Presoterapia reprezinta o solutie pentru o gama larga de probleme. De exemplu, in cazul pacientilor cu afectiuni musculare, PRESO DETOX stimuleaza circulatia sangelui si a limfei in membrele afectate, grabind recuperarea.

PRESO DETOX este recomandat pentru finalizarea tratamentelor de remodelare corporala, pentru a obtine rezultatele ideale, fara a risca efectele neplacute care pot sa apara in cazurile cand drenajul post-tratament nu se face in mod corespunzator. Presoterapia este un element complementar vital oricarei proceduri de remodelare, ajutand corpul sa elimine blocurile de grasime separate prin tratament.

Tratament corporal Presoterapie

Presoterapia este un tratament exclusiv de detoxifiere nedureros, non-invaziv, care, prin drenajul limfatic eficient, contribuie la facilitarea functiilor naturale ale corului de eliminare a toxinelor.

Revitalizarea si oxigenarea tesutului ajuta la subtierea si redefinirea picioarelor, zonei abdominale si a bratele, imbunatatind, in acelasi timp, tonusull pielii. Sistemul nostru computerizat de compresie controlata, de ultima ora, actioneaza prin umflarea sectiunilor individuale ale unui costum special multi-compartimentat, imppingand toxinele si depozitele de grasime catre sistemul circulator.

Acest proces imbunatateste eliminarea fluidului extra-celular, crescand fluxul venos (fluxul de sange catre inima). Presoterapia este o tehnologie moderna si eficienta de drenaj limfatic cu un efect terapeutic puternic in tratarea celulitei si a depozitelor de grasime din organism, eliminand, de asemenea, senzatia de greutate si oboseala a picioarelor, ce rezulta din circulatia sanguina defectuoasa si din umflarea membrelor. Terapia ofera o relaxare totala si recuperarea completa a corpului.

Beneficiile tratamentului de presoterapie

  • Slabesti rapid, dar relaxant
  • Drenaj limfatic pentru un corp sanatos
  • Detoxifiere
  • Efect anticelulitic
  • Imbunatatirea circulatiei sangvine
  • Starea de bine de lunga durata

 

 

Cele mai avansate echipamente din domeniul beauty 2020.

Respectam cele mai inalte standarde de lucru in cabinetele noastre.

Tratamentele se realizeaza in cabinet individual. Client - terapeut.

380m2 de spatiu dedicat infrumusetarii profesionale 2020.

Preturi

Servicii de calitate. Atenție la detalii.
Relaxare la maxim.

Presoterapie Corporala
ZONATIMP SED.1 SEDINTA
Corporal45 min45 RON

Asistenta

Expertii nostri iti vor sta la dispozitie pentru orice nelamurire.

Preturi

Preturi accesibile la toate tratamentele din portofoliul nostru.

Pachete

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru mai multe pachete promotionale.

Ai incredere in expertii nostri acreditati din domeniul tattoo removal.