Diagnoză facială A.I. - PIXEL SCAN

La Glatt-MedSpa te bucuri de consultații de ultimă generație cu ajutorul PIXEL SKIN. Anamneza pacientului este prioritară înainte de începerea oricărei proceduri. Mizăm pe capacitatea de a răspunde în mod unic si invidual cerintețelor clienților noștri. La Glatt MedSpa îți oferim acces la tehnologii de ultimă generație, menite să îți ofere un istoric al pielii și să determine nevoile fiecărui tip de ten în parte.

Fiindcă știm că un tratament nu poate funcționa în cazul oricărui tip de ten. Ținem cont de diferențe și particularități, oferindu-ți soluțiile cele mai potivite nevoilor tale.

Cu ajutorul tehnologiei revoluționare PIXEL SKIN, anamneza este mai simplă ca oricând, facilitând o întelegere mai bună a pielii tale și determinând ulterior care sunt procedurile și tehnologiile potrivite dumnevoastră.

Diagnoza facială cu ajutorul PIXEL SKIN se realizează pentru a analiza în profunzime pielea și de a determina toate problemele și afecțiunile care nu sunt vizibile cu ochiul liber. De cele mai multe ori, credem că problema e la suprafață, că nu e hidratată pielea corespunzător sau că e nevoie doar de creme, peelinguri și alte produse. Dar o problemă a pielii reflectă o afecțiune din interior, care ne afectează nu doar sănătatea, dar și din punct de vedere estetic. După realizarea unei diagnoze profunde cu PIXEL SKIN, pacienții înțeleg mai bine ce nevoi are tenul și cât de important e să avem grijă corespunzător. Astfel, după o diagnoză facială, putem beneficia de tratamente adaptate nevoilor tenului, pentru a remedia orice problemă: ten uscat/gras, pori dilatați, acnee, dermatită, eczeme ș.a.

Pielea are rolul deosebit de a proteja împotriva virușilor și bacteriilor, de a regla temperatura corpului, de acea este predispusă constant diferitor afecțiuni. Tratate corespunzător, ne vom asigura o piele sănătoasă și o stare interioară de bine.

Despre echipamentul de diagnoza faciala PIXEL SKIN

Aparatul de diagnoză facială completă PIXEL SKIN, marca L'Ortec Medical, este un dispozitiv de top, când vine vorba de stabilirea unui tratament personalizat, individual, raportat strict la conditia pielii fiecarei persoane, în functie de o gama completă de parametri pe care acest aparat îi poate stabili în 3-5 minute, apoi printa, memora, si transmite pe internet.

Aparatul este compatibil cu Windows XP si Windows 7 și poate fi conectat la internet, nu doar pentru a trimite fișele clienților, ci si pentru a oferi acces în sistem pe mai multe niveluri pacienților și operatorilor.

Camera de 10 megapixeli poate face zoom 4x pe suprafața analizată pentru a depista problemele din profunzimea pielii. Fotografia se realizeaza in 2 secunde, apoi, pe parcursul a 3-5 minute, se realizează o analiza completă a feței, timp în care veți putea vizualiza fața pacientului în sistem de culoare RGB si UV. Sistemul poate realiza o analiză înainte și după tratament, pe care le stochează, pentru ca dumneavoastră să aratați clientului dovada eficienței tratamentului.

Cele mai avansate echipamente din domeniul beauty.

Igiena

Respectam cele mai inalte standarde de lucru in cabinetele noastre.

One2One

Tratamentele se realizeaza in cabinet individual. Client - terapeut.

Locatie

380m2 de spatiu dedicat infrumusetarii profesionale 2022.

Preturi

Servicii de calitate. Atenție la detalii.
Relaxare la maxim.

Diagnoza faciala
CONSULTATIEFEMEIBARBATI
Diagnoza228 RON228 RON

 

Asistenta

Expertii nostri iti vor sta la dispozitie pentru orice nelamurire.

Preturi

Preturi accesibile la toate tratamentele din portofoliul nostru.

Pachete

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru mai multe pachete promotionale.

Incredere

Ai incredere in expertii nostri acreditati din domeniul beauty.