Ce este antrenamentul cu POWER PLATE?

Power Plate este un dispozitiv inovator care oferă mușchilor corpului un antrenament accelerat. Numele de vibromasaj este dat de vibrațiile prin care acest dispozitiv contractă și relaxează mușchii. În general, mușchii se contractă 1/2 ori pe secundă, însă prin vibrațiile generate de Power-Plate, contracțiile mușchilor ajunge până la 30-50 pe secundă. Power-Plate te ajută să economisești timpul, 10 minute de Power-Plate reprezintă echivalentul a 60 de minute de antrenament intens la sală.

Platforma dispozitivului POWER PLATE generează impulsuri mecanice ce duc la contracţii reflexe ale musculaturii, percepute ca pe nişte vibraţii puternice. Benzile ataşate dispozitivului acţionează asupra musculaturii braţelor, iar tot corpul „vibrează” în timp ce se antrenează.

Conform studiilor efectuate, o şedinţă de numai 10 minute de vibraţii cu POWER PLATE au acelaşi efect ca o oră de fitness, pentru că, prin vibraţii, stimulează metabolismul şi intensifică arderile grăsimilor. Din acest motiv, antrenamentele cu POWER PLATE facilitează procesul de slăbire şi diminuare a celulitei.

Pe lângă aceste efecte, antrenamentele cu POWER PLATE îmbunătăţesc flexibilitatea articulaţiilor, cresc nivelul de serotonină (hormonul fericirii), inhibă receptorii durerii, îmbunătăţesc echilibrul şi mobilitatea, stimulează sistemul cardio-vascular, circulaţia sangvină şi limfatică, detoxifiază organismul, cresc tonusul şi masa musculară şi lucrează muşchii mai greu de stimulat prin exerciţiile obişnuite.

Deoarece solicită ligamentele şi oasele mult mai puţin decât exerciţiile fizice obişnuite, POWER PLATE este recomandat persoanelor sedentare, cu greutate corporală mare, predispuse la obezitate sau deja obeze, precum şi vârstnicilor, cu precădere femeilor după vârsta menopauzei, pentru a preveni sau a stopa demineralizarea osoasă (osteoporoza) ce survine după scăderea producţiei de hormoni.

 

Beneficiile antrenamentelor POWER PLATE:

 • eliminarea toxinelor din organism;
 • creşterea nivelului de serotonină;
 • inhibarea receptorilor durerii;
 • îmbunătăţirea echilibrului, mobilităţii musculare şi articulare;
 • îmbunătăţirea controlului motor şi neuronal;
 • îmbunătăţirea sistemului cardio-vascular.

Indicat persoanelor sedentare, cu greutate corporală crescută, predispuse la obezitate, obeze, cu risc crescut de osteoporoză, diagnosticate cu osteopenie sau osteoporoză.

Despre echipamentul POWER PLATE

Nu toate vibrațiile Power Plate sunt egale. Echipa de ingineri Power Plate a construit cea mai bună tehnologie de vibrații, cunoscută și sub numele de Tehnologia PrecisionWave™️. Power Plate nu vibrează doar în sus și în jos, ci vibrează, de fapt, în mai multe direcții, proces cunoscut și sub numele de vibrație Tri-Planară. Mai mult decât atât, tehnologia poate prelua vibrațiile multidirecționale (Tri-Planetare) și a le converti în diferite frecvețe dorite. Inginerii de talie mondială de la Power Plate au găsit combinația perfectă de frecvențe: micro-vibrații și mișcare-direcțională, această combinație oferă rezultate remarcabile.

Deşi tehnologia vibraţiilor POWER PLATE a fost creată ca metodă de antrenament şi recuperare (mai exact, recuperare prin antrenament) pentru crește performanţa profesioniştilor din sport, efectele sale uimitoare au transformat-o într-o terapie cu un domeniu larg de aplicabilitate.

 

Contraindicații

Antrenamentele cu Power Plate, pe lângă beneficii, au și o serie de contraindicații:

 • epilepsia;
 • prezența oricărui tip de tumoare;
 • tromboze;
 • sarcină (se recomandă după 3 luni de la naștere);
 • boli ale sistemului nervos care apar cu afectarea funcțiilor motorii;
 • afecțiuni caracteristice pacienților vârstnici asociate cu tulburări de coordonare și echilibru, scăderea densității osoase;
 • boli cardiovasculare;
 • afecțiuni după operații de reconstrucție la ligamente și articulații;
 • atrofie musculară după imobilizare prelungită;
 • boli pulmonare, obstructive sau cronice;
 • boli reumatologice asociate cu scăderea mobilității la nivelul articulațiilor și sindromul durerii (artrita, artrita în remisie, osteocondroză);
 • oboseală cronică;
 • diabet zaharat de ambele tipuri, care apare cu complicații vasculare.

Tehnologie

Cele mai avansate echipamente din domeniul beauty.

Igiena

Respectam cele mai inalte standarde de lucru in cabinetele noastre.

One2One

Tratamentele se realizeaza in cabinet individual. Client - terapeut.

Locatie

380m2 de spatiu dedicat infrumusetarii profesionale 2022.

Preturi

Servicii de calitate. Atenție la detalii.
Relaxare la maxim.

Power Plate
ZONATIMP SED.PRET
Corporal15 min50 RON

Asistenta

Expertii nostri iti vor sta la dispozitie pentru orice nelamurire.

Preturi

Preturi accesibile la toate tratamentele din portofoliul nostru.

Pachete

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru mai multe pachete promotionale.

Incredere

Ai incredere in expertii nostri acreditati din domeniul beauty.