Ce este Mezoterapia cu Microneedling?

Mezoterapia cu microneedling sau micro-ace reprezintă două tehnologii îmbinate.

Mezoterapia presupune introducerea în piele a diferitor substanțe active, vitamine și nutrienți necesare rejuvenării pielii, iar microacene presupune utilizarea unor dispozitive cu mii de micro-ace care perforează straturile pielii. În urma perforării, pielea este forțată să se vindece, accelerând producția de colagen și elastină a pielii, dar și a altor procese biologice responsabile de regenerarea pielii. Acest combo este de-a dreptul miraculos pentru piele, micro-acele ajutând pătrunderea substanțelor în straturile profunde ale pielii, sporind efectele de rejuvenare.

Mezoterapia este eficientă pentru problemele pielii din straturile interioare, de genul deshidratării sau îmbătrânirii avansate, fiincă are capacitatea de a ținti cu precizie aceste probleme și a le elimina, prin substanțele active. Majoritatea specialiștilor introduc substanțele până la 2mm în piele, cu ajutorul aparatului de mezoterapie.

Mezoterapia este folosită și pentru procedurile corporale, în vederea eliminării celulitei și a grăsimii, ajutând la descompunerea grăsimilor de până la 4mm. Mezoterapia cu ace se relizează cu cocktail-uri de seruri profesionale Dermedics, ce conțin substanțe nutritive și concentrații mari de vitamine, minerale, acid hialuronic, alături de alte substanțe, precum peptide, celule stem din plante, lipozomi, extracte din plante, alge, etc.

Microneedling-ul, pe de altă parte, este potrivit pentru vergeturi și cicatrici – faciale și corporale – fiindcă rănile dermice minuscule controlate, provocate de ace, stimulează vindecarea și regenerarea, rezultând eliberarea diferitor factori de întinerire. Micro-perforațiile create în timpul înțepăturilor activează imediat diviziuni ale celulelor pielii pentru autovindecare și autoregenerare pentru zona lucrată, aceleași micro-canale sprijină absorbția componentelor active din serurile meso de către celulele pielii create în timpul noilor diviziuni.

Beneficiile Mezoterapiei cu Microneedling

  • creșterea rezistenței vaselor capilare din straturile pielii;
  • atenuarea cearcănelor;
  • eliminarea petelor pigmentare;
  • reducerea ridurilor;
  • refacerea ovalului feței;
  • corectarea bărbiei duble;
  • reducerea inflamațiilor pielii;
  • atenuarea roșeții și a cuperozei;
  • restabilirea elasticității și fermității pielii;
  • întinerirea tenului.

Despre stiloul DR. PEN - ULTIMA A1

Terapia inducției de colagen cu dispozitivul de microneedling, numit DR PEN ULTIMA A1, este o procedură relativ nouă, pentru stimularea de noi fibre de colagen și alte celule ale pielii.

Spre deosebire de tehnicile ablative, precum peelingul cu acizi sau cu laser, DR PEN ULTIMA A1 nu deteriorează pielea, iar epiderma nu este îndepărtată. DR PEN ULTIMA A1 este un sistem avansat de penetrare transdermică, cu microace de mare viteză pentru terapii faciale complexe.

Tratamentul are un puternic efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen și elastină, atât prin acțiune mecanică, cât și prin introducerea ingredientelor active direct în straturile profunde ale pielii. DR. Pen are forma unui stilou, folosește capete cu ace sterile ambalate individual pentru fiecare pacient și ședința de tratament.

Tehnologie

Cele mai avansate echipamente din domeniul beauty.

Igiena

Respectam cele mai inalte standarde de lucru in cabinetele noastre.

One2One

Tratamentele se realizeaza in cabinet individual. Client - terapeut.

Locatie

380m2 de spatiu dedicat infrumusetarii profesionale 2022.

Preturi

Servicii de calitate. Atenție la detalii.
Relaxare la maxim.

Mezoterapie cu Microneedling
ZONA 1 SEDINTA 6 SEDINTE
Fata 350 RON 1800 RON
Corporal 650 RON 3000 RON
Mirconeedling + EMS
ZONA1 SEDINTA6 SEDINTE
Fata500 RON2400 RON

Asistenta

Expertii nostri iti vor sta la dispozitie pentru orice nelamurire.

Preturi

Preturi accesibile la toate tratamentele din portofoliul nostru.

Pachete

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru mai multe pachete promotionale.

Incredere

Ai incredere in expertii nostri acreditati din domeniul beauty.