Ce reprezintă epilarea definitivă cu I.P.L.?

IPL (Lumina Intensă Pulsată) este un tratament revoluționar folosit de mii de medici la nivel mondial, extrem de eficient în tratamentele de înfrumusețare a pielii și îndepărtarea părului nedorit.

Tehnologia se bazează pe emisia de impulsuri rapide de lumină policromatică, filtrată în așa fel încât să producă o gamă specifică de lungimi de undă, cu frecvențe cuprinse între 515 nm și 1200 nm, care sunt adaptate în funcție de rezultatul dorit.

Un anumit interval de frecvențe influențează anumite structuri specifice ale pielii, iar echipamentele noastre patentate, cu aprobare FDA, dispun de 6 filtre speciale pentru a regla frecvența.

Fiind o tehnologie delicată, non-invazivă, sistemul IPL Glatt MedSpa reușește să ofere un tratament confortabil clienților, fără efecte secundare și fără timp de recuperare.

Cu lungimi de undă și tehnici unice, sistemul IPL din clinicile Glatt MedSpa tratează în mod eficient o gamă mai largă de tipuri și fototipuri de piele, inclusiv pielea închisă la culoare (Dark Skin). IPL utilizează absorbția termică controlată pentru a viza eliminarea părului nedorit, a capilarelor sparte, acneei, hiper-pigmentărilor, ridurilor sau vergeturilor și pentru a stimula producția de colagen, evitând în același timp deteriorarea țesuturilor înconjurătoare.

Rapiditatea, eficiența și siguranța echipamentelor noastre sunt dovedite clinic de diverse studii medicale. Fiind ultima generație în domeniul tehnologiilor estetice, sistemul IPL deținut de Glatt MedSpa folosește cele mai rapide și mai confortabile tehnici pentru a oferi rezultate pe termen lung.

Despre echipamentul INTENSE 5000 SHR


Intense 5000 SHR este cel mai puternic și avansat echipament de epilare definitiva IPL cu tehnologia SHR. Ușor de utilizat, eficient și cu un design profesional, acest echipament este un instrument ideal pentru cabinete medicale sau saloane de înfrumusețare. Este conceput pentru a funcționa la capacitate maximă, într-o manieră continuă și beneficiază de tehnologia SkinGlide, care permite glisarea rapidă a capătului de lucru pe zona de tratament.

Aparatul vine cu un software avansat care permite personalizarea tratamentului în funcție de client. Puteți alege modul manual, care dă operatorului mai multă libertate sau unul din numeroasele programe automate, care asistă aproape total operatorul. Tot ce trebuie să faceți pentru a obține un rezultat optim este să introduceți tipul de piele, pigmentarea și grosimea firului de păr. Software-ul se va ocupa de restul, sugerând parametrii adecvați de tratament.

Aparatul este gândit pentru exploatare continuă 24/24 de ore, fără oprire. Este dotat cu trei sisteme generoase și eficiente de răcire și capacitori ceramici de mare dimensiune.

Intense 5000 SHR dispune de un ecran color de 10,4 inch, iar meniul intuitiv îl face ușor de utilizat, stabilirea corectă a parametrilor de lucru realizându-se în câteva secunde. Sistemul de operare elimină riscurile de operare greșită, oferind siguranță și confort clienților.

Aparatul se remarcă printr-un design modern al capătului de tratament, deloc întâmplător. Acesta a permis adaptarea unui safir de mare dimensiune (50x15 mm) și montarea unei lămpi Xenon-Blitz pentru o fluență mărită. Safirul permite și un aport de rapiditate în executarea procedurilor, ceea ce duce la economii de timp și bani. Capătul de tratament este confortabil și ușor de manevrat și permite o precizie superioară. Energia este livrată atât de eficient încât se poate observa un rezultat spectaculos încă de la prima ședință.

Epilarea cu L.A.S.E.R. sau IPL?

Ambele tipuri de epilare au avantajele lor și multe asemănări, dar IPL se diferențiază prin filtrele speciale. Acestea selectează anumite lungimi de undă ale spectrului luminos, în funcție de lungimea și de culoarea firului de păr. Suprafața pe care acționează epilarea cu IPL este mai mare decât cea vizată de laser, astfel că riscul de ardere a pielii și de durere este mult mai mic.

Contraindicații în cazul epilării cu IPL


• perioada sarcinii și/sau alăptare;
• afecțiuni ale pielii, eczeme, inflamații;
• tratamente peeling ale pielii realizate înainte de procedură.

Tehnologie

Cele mai avansate echipamente din domeniul beauty.

Igiena

Respectam cele mai inalte standarde de lucru in cabinetele noastre.

One2One

Tratamentele se realizeaza in cabinet individual. Client - terapeut.

Locatie

380m2 de spatiu dedicat infrumusetarii profesionale 2022.

Preturi

Servicii de calitate. Atenție la detalii.
Relaxare la maxim.

Epilare definitva facial
ZONA FEMEI BARBATI
Mustata 120 RON 150 RON
Tample 120 RON 150 RON
Obraji 120 RON 150 RON
Gat 120 RON 350 RON
Decolteu 200 RON 240 RON
Frunte 120 RON 150 RON
Perciuni 120 RON 150 RON
Barbie 120 RON 150 RON
Barba + barbie 140 RON 350 RON
Fata Complet 280 RON 310 RON
Epilare definitiva corporal
ZONA FEMEI BARBATI
Axile x2 200 RON 290 RON
Spate 650 RON 750 RON
Umeri 220 RON 480 RON
Omoplat 220 RON 300 RON
Ceafa 120 RON 190 RON
Dorsal 180 RON 300 RON
Lombar 280 RON 280 RON
Abdomen (buric) 120 RON 170 RON
Abdomen integral 300 RON 480 RON
Pectorali integral 200 RON 550 RON
Periareolar 120 RON 150 RON
Brate 250 RON 310 RON
Antebrat 410 RON 650 RON
Maini 100 RON 135 RON
Epilare definitiva picioare
ZONA FEMEI BARBATI
Fese 350 RON 350 RON
Linia bikinilor 170 RON 200 RON
Inghinal sau interfesier 200 RON ...???
Inghinal + interfesier 250 RON ...???
Laba piciorului 110 RON 110 RON
Gambe - genunchi 500 RON 650 RON
Coapse - genunchi 650 RON 800 RON
Picioare total 1400 RON 1850 RON

Asistenta

Expertii nostri iti vor sta la dispozitie pentru orice nelamurire.

Preturi

Preturi accesibile la toate tratamentele din portofoliul nostru.

Pachete

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru mai multe pachete promotionale.

Incredere

Ai incredere in expertii nostri acreditati din domeniul beauty.