DESPRE NOI

Cu peste 12 ani de experienta in industria estetica, Glatt MedSpa este recunoscuta international pentru expertiza in tratamente cosmetice si remodelare corporala potrivite unui spectru larg de clienti (ca varsta, sex si apartenenta culturala), si pentru modul in care ofera o abordare personalizata fiecarui pacient in parte, oferind, in acelasi timp, ingrijire profesionala. Glatt MedSpa ofera o gama de tratamente cosmetice axate pe rezultate, care includ epilarea cu IPL sau LASER, inlaturarea tatuajelor, injectabilele cosmetice, microdermabraziunea, tratarea acneei, tratarea rozaceei, ameliorarea problemelor pielii provocate de soare, pigmentarea, tratarea cicatricelor si a vergeturilor.

MISIUNE

Misiunea noastra este sa oferim experiente detaliat personalizate, pentru a le asigura clientilor nostri ca vor atinge obiectivele estetice pe care si le-au propus, astfel incat sa se simta excelent in pielea lor. Siguranta, confortul si satisfactia clientului se afla in capul listei noastre de prioritati, garantand o experienta placuta si rezultate fantastice. Glatt MedSpa pune la dispozitie o serie comprehensiva de informatii privind procedurile, deoarece noi credem ca alegerile informate sunt cel mai bune, asa incat atmosfera relaxata si prietenoasa din centrele noastre asigura clientilor posibilitatea de a analiza optiunile pe care le au, pentru a putea face alegerea potrivita.

VIZIUNE

Determinati de dorinta noastra de a schimba vieti, Glatt MedSpa cauta sa incurajeze dezvoltarea personala, sa ofere motive de fericire si sa insufle dorinta de viata, acestea fiind principiile fundamentale ale viziunii care a stat la baza companiei, de la infiintarea ei de catre L’Ortec Medical. Telul nostru este sa livram tratamente estetice de ultima ora, eficiente si personalizate, alaturi de ingrijire de calitate, intr-un mediu profesional, etic, orientat spre servicii, in care prioritatea o reprezinta intotdeauna satisfactia clientului.