Despre echipamentul cu Lipolaser - EXIWAVE

Lipolaserul EXIWAVE elibereaza fotoni un ajutorul a 336 LASER fiind o metoda ce nu presupune interventia chirurgicala si care foloseste fasciculele de lumina-laser dioda rece pentru a topi grasimea. De asemenea, Lipo Laser stimuleaza productia de colagen si elastina, ceea ce la final face ca pielea sa fie mai ferma si mai fina.

Ce reprezinta tratamentul cu lipolaser?

Tehnologia EXIWAVE care foloseste LASER de joasa intensitate creeaza un semnal chimic la care celulele de grasime raspund prin deschiderea porilor membranei celulare, descompunerea trigliceridelor in glicerol, apa si acizi grasi liberi. Faza urmatoare a tratamentului presupune eliminarea acestora prin canalele membranei celulare. Razele laser modifică permeabilitatea membranelor adipocitelor și în acest fel globulele de trigliceride sunt eliberate în lichidul interstițial, de aici ajung în sânge și sunt metabolizate. Tratamentul permite eliminarea grăsimii localizate și conturarea unui corp frumos.  Pad-urile laser acționează extern asupra țesutului adipos, prin piele, fiind necesare doar 10 minute pe zona de tratament. Efectul procedurii este cu atat mai vizibil cu cat numarul de fotoni eliberati de aceste pad-uri este mai mare.

LipoLaserul activează chiar și metabolismele mai leneșe. LipoLaser nu afectează țesuturile din jur cum ar fi vasele de sânge, nervii, pielea etc.; unda laser pătrunde în profunzime, având acțiune strictă doar asupra adipocitelor (celulelor de grăsime), terapia fiind total neinvazivă, nedureroasă, foarte sigură și lipsită practic de efecte secundare.

Procedura in sine este realizata cu ajutorul unui laser. Aparatul este destinat mai ales slabirii in zonele problema (abdomenul la barbati si coapsele sau abdomenul la femei), realizand lichefierea grasimii. LipoLaserul poate fi folosit si in zona de contur a fetei (gusa). Avantajul acestui aparat fata de altele de acest gen este ca grasimea, odata lichefiata, se reface mai greu.

Beneficiil tratamentului cu lipolaser

  • reduce grasimea localizata;
  • reduce masa de grasime din organism;
  • ajuta la slabirea rapida in centimetri, reducerea volumului corporal;
  • este sigur si nedureros, nu are efecte secundare;
  • contribuie la activarea metabolismului celular;
  • durata unei sedinte este de doar 30 minute

Tehnologie

Cele mai avansate echipamente din domeniul beauty.

Igiena

Respectam cele mai inalte standarde de lucru in cabinetele noastre.

One2One

Tratamentele se realizeaza in cabinet individual. Client - terapeut.

Locatie

380m2 de spatiu dedicat infrumusetarii profesionale 2022.

Preturi

Servicii de calitate. Atenție la detalii.
Relaxare la maxim.

LAMINARE
ZONA 1 SEDINTA
Sprancene 290 RON
Gene 280 RON

Asistenta

Expertii nostri iti vor sta la dispozitie pentru orice nelamurire.

Preturi

Preturi accesibile la toate tratamentele din portofoliul nostru.

Pachete

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru mai multe pachete promotionale.

Incredere

Ai incredere in expertii nostri acreditati din domeniul beauty.